четвер, 2 червня 2016 р.

01.06.2016 року
День захисту дітей

         Неповторність появи на світ людини зумовлена самою природою й середовищем, у якому вона виховується. Життя кожної дитини унікальне і неповторне. Для цього дорослі прикладають чимало зусиль.
         Чимало зусиль приклали щоб організувати прекрасне свято для дітей багатьох шкіл, в тому числі і Лозуватської школи, сільська рада села В.Виска, Великовисківська ЗШ І-ІІІ ст. та завідувач сектору молоді та спорту Маловисківської райдержадміністрації. У В. Висці на дітей чекало дуже багато приємних несподіванок. Діти брали активну участь в майстер – класах, де навчилися виготовляти голуба миру, патріотичні прапорці, а дівчатка квіточки у волосся, теж жовто – блакитні. Найбільші модниці змогли отримати гарний манікюр, розписати обличчя красивим тату. Менші дітки приймали участь в конкурсі малюнка, де найкращі художники отримали за призові місця в подарунок книгу – розмальовку. З піднесеним настроєм діти завітали на прекрасний концерт присвячений Дню захисту дітей, де продовжувалися сюрпризи, а саме – діти отримали солодощі і грамоту за активну участь у заходах з нагоди Дня захисту дітей, яку вручили завідувач сектором С.Шевченко. Потомлені , але дуже задоволені діти повернулися до табору, де їх чекав смачний обід.

         З більш дорослими дітьми була проведена бесіда «Право на життя, право на щасливе дитинство» по завершені якої діти висловили свої побажання у вигляді малюнка. Завершився насичений день вікториною «Турнір книголюбів».

Немає коментарів:

Дописати коментар